Deepthi


Olet sydämellisesti tervetullut Rakkauden Jumalatar-sivulleni. Minä olen Deepthi, Kirsi Ranto, artisti, kirjoittaja ja henkisen polun kulkija. 

Rakkauden Jumalatar-sivu sai alkunsa omista sisäisistä oivalluksistani, kun olin oman henkisen avautumiseni aikana alkanut tunnistaa sitä jumalatarvoimaa, joka minussa ja kaikissa meissä naisissa asuu. Pohdin - ja pohdin edelleen - sitä, miten niin moni meistä kantaa yllään suorittajan, marttyyrin, uhrin ja rakkauden kerjäläisen roolia, ja kadottaa sen myötä oman voimansa, naiseutensa ja herkkyytensä.

Omissa enkeli-illoissani ympäri Suomea olen viime vuosien aikana alkanut ymmärtää, miten vahvasti suomalaisiin naisiin ovat jättäneet jälkensä erityisesti Suomen sotavuodet. Kannamme tiedostamattamme edelleen hartioillamme sukupolvien takaisia "asetuksia", joissa meidän pitää alistua kohtaloomme, meidän täytyy olla "siipiämme myöden", meidän täytyy selvitä ja pärjätä omillamme, ruokkia lapset ja eläimet, ja siirtää omat tarpeemme ja herkkyytemme syrjään. Olen saanut kuulla lukuisia tarinoita illoissamme siitä, mitä syyllisyyttä naiset edelleen kantavat sydämessään, jos he eivät koko ajan ole pitämässä "palettia koossa", ja toisaalta, jos he alkavat kertoa ääneen mitä he oikeasti elämältä toivovat. Sota-ajalla miehet olivat rintamalla, ja naiset joutuivat hoitamaan kaikki arjen askareet ja sivuuttamaan sydämensä kuiskaukset. Samalla siitä tuntui seuranneen se, että kun miehet tulivat takaisin, olimmekin jo ottaneet heidän paikkansa arjen pyörittämisessä. Tuota samaa asetusta kannamme edelleen mukanamme.

Itse olen sitä mieltä, että tänä päivänä, 2000-luvulla, meidän olisi jo aika tunnistaa tämä yhteys ja päästää siitä irti. Uskon siihen, että jos naiset uskaltavat astua omaan voimaansa ja tunnustaa herkkyytensä, koko maailmasta tulee tasapainoisempi. Ja ei, ei ole kyse siitä, että naisten täytyisi ottaa maailmassa ylivalta, vaan kaikessa on kyse tasapainosta. Naisten omanarvontunto ei ole miehiltä pois. Päinvastoin.


"Kumpi silmä on tärkeämpi, vasen vai oikea? Molemmat ovat yhtä tärkeitä. 
Sama koskee miesten ja naisten asemaa yhteiskunnassa. 
Molempien tulisi olla tietoisia ainutlaatuisesta vastuustaan, dharmastaan. 
Miesten ja naisten tulee tukea toisiaan. Vain siten voimme säilyttää harmonian maailmassa. 
Kun miehistä ja naisista tulee toisiaan täydentäviä ja he etenevät yhdessä, 
yhteistyötä tehden ja toisiaan kunnoittaen, he saavuttavat täydellisyyden."  
- Äiti AmmaMinä olen alkanut jokapäiväisessä arjessani opetella tunnistamaan omia piilossa uinuvia, alitajuisia malleja, jotka ohjaavat käyttäytymistäni, päätöksentekoja, kohtaamisia ihmisten kanssa. On niin helppo sivuuttaa sisäinen ohjauksensa ja tehdä niin kuin on ennenkin tehnyt, varsinkin pitkissä ihmissuhteissa. Vaikeampaa on ottaa oma voimansa haltuunsa ja tehdä asioita sydämestään käsin, koska siihen liittyy hylätyksi tulemisen pelko. Illoissa näen usein ihmisillä itkun tulevan, kun he tuntevat suurta helpotusta siitä, että he saavatkin olla oma itsensä ja uskoa unelmiinsa. Meille on niin vaikeaa hyväksyä se, että riitämme omana itsenämme, ja että herkkyys on itse asiassa meille aivan valtava siunaus, joka vain odottaa valjastamistaan sisäiseksi voimavaraksemme. Kun tunnistaa sisäisen pelon, se menettää voimansa, ja rakkaus pääsee virtaamaan vapaasti.

Jumalatar-voimassa yhdistyy naisen äidillinen sydän, henkinen viisaus ja sisäinen voima. Toivon sydämestäni, että pystyn tarjoamaan Sinulle välähdyksiä, oivalluksen siemeniä omasta Pyhästä Naiseudestasi, inspiroidut aiheesta ja annat sisäisen Jumalattaruutesi puhjeta kukkaan! 


Rakkaudella,
Deepthi


Löydät minut myös näiltä sivuilta:
www.kirsiranto.com
www.ammandeepthi.blogspot.com
www.hoivadeepthi.blogspot.com